Typiskt…

11 oktober, 2012
11 oktober, 2012

Precis när jag tänkt lägga i en högre växel blir jag såklart sjuk! Min j*vla hals rent ut sagt! Den vill alltid komma tillbaka och spöka lite för mig. Så denna vecka blev inte alls någon upptrappning som planerat utan snarare nedvarvning. Men hellre sjuk nu än precis innan tävling (vilket skulle vara väldigt orättvist…jag tycker jag har gjort min sjuktid nu så det räcker och blir över).

Idag har jag i alla fall gått en promenad i den underbara höstsolen och känner mig betydligt piggare och gladare. Jag vet inte om jag har alldeles för mycket tid över men jag tycks ha kommit in i en slags ”grubbelfas”. Det är inte alltid bra att tänka för mycket, haha!

Funderar en del på om jag gör ”rätt”. Jag går lite min egna väg inför min tävlingsdebut och gör inte mycket enligt konstens regler. Inget dietupplägg, inget träningsschema, ingen coach, ingen hjälp…jag kör på KÄNN! Ja ni hörde rätt! Och människor runt omkring undrar om jag inte är riktigt klok!

Just nu undrar jag själv om jag är riktigt klok, haha! Kanske borde jag väga allt, kanske borde jag vara mer strukturerad….Eller så kör jag på och får utvärdera och göra bättre till nästa tävling!

Jag har ingen aning om vad som är ”bäst”. Men det kanske är ok? Det är ju min första tävling och man får faktiskt vara nybörjare och testa sig fram.

Nä nu är det färdiggrubblat. Dags att göra lite goa matlådor till imorgon. Mina oxgrytbitar var galet goda förresten, blev en mustig höstgryta!

Elinor Medhammar

Posts Google+