Form, posering och chokladdieten

7 oktober, 2012
7 oktober, 2012

Tjoho! Jo jag lever och tränar på! Veckan började otroligt segt, var bara allmänt grinig och trött men efter några dagar vände det och helgen slutade på topp!

Har sovit en massa och bara gjort saker jag känt för! Inga måsten eller krav! Ingen stress! Skönt. Måste ta hand om mig själv bättre!

Två ynka månader kvar nu till tävling. Känslomässig berg- och dalbana. Ena dagen hulken och nästa dag gödgris. Har varit väldigt vätskig och förmodligen ätit lite mer salt än vanligt…och har man en dålig dag så vill man inte mötas av flubber i spegeln!

Jag tänkte lägga i lite mer kardio nu, ibland morgonpromenader och ibland intervaller efter träningen.

Step it up! Sista veckorna nu då…

Och så lite fina ådror…

Kvinnligt? Hmm…Nja, kanske inte helt sunt! Om jag får välja vill jag helst inte gå ner ett gram till, tycker inte det är så attraktivt att ha för låg fett procent som tjej. Och sen gillar jag min rumpa, haha! Vore tråkigt om jag tappade för mycket av den! 😉

Igår blev jag upphämtad av fina Josefin för lite poseringsträning! Kanon med tillgång till en stor sal, men det hade ju varit bra med hjälp från någon som faktiskt tävlat innan. Det blev mycket ”hmm…det där kanske blir bra”…eller ”så ska det nog vara…tror jag”

Men man taget vad man haver och hjälps åt så gott man kan! Som tur är har vi snart teamträff för Body fitness i Stockholm med några riktigt vassa tjejer…så nog ska det bli rätsida på poseringen också!

Annars har jag haft en grym dag! Var och storhandlade mat innan och hittade fina oxgrytbitar för halva priset! Gött! Samt en hel kyckling som ska in i min nya fina UGN som äntligen kommit. En månad efter gasläckan…Snabba ryck här.,.or not!

Lite matlådor! Skulle göra min fina dietlasange men har inte riktigt fått kläm på gasugnen, jäklar vad snabbt det gick, höll på att bränna hela plåten…men värmen kommer ju underifrån så jag fick ingen fin yta som jag brukar få. Ser lite slafstigt ut men det var faktiskt riktigt gott! :-)

Hittade denna annons i matbutiken och jag måste säga att jag upphör aldrig att förvånas!

Sedan jag började jobba inom primärvården har jag fått höra om både den ena och den andra lustiga dieten. Kan folk inte bara tänka lite mer logiskt? Det funkar ALDRIG med någon lustig kur som du bara orkar hålla i två veckor…och NEJ, blodgruppsdieten funkar inte den heller! Fast denna revolutionerande chokladmetoden lät ju inte helt fel, kanske nått för mig nu sista veckorna! Jag får lust att ringa och låtsas vara intresserad bara för att höra vad de faktiskt säger, haha!

Nä nu måste jag verkligen sova. Ska ju börja mitt nya liv imon med morgonpromenader och hela fadderullan! Natti natti!

kommentarer, 275 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+