Ibland behöver man en paus

25 februari, 2013
25 februari, 2013

Alla dessa energitjuvar, jag har haft mycket av dem på sista tiden! Har behövt lite andrum att bara få vara ett tag!

Det har varit några tuffa veckor men det känns som att det kommer bli bra i slutändan. Varje situation har fört med sig en ny lärdom, även om jag inte alltid märkt det när jag befunnit mig mitt i stormen! Om en människa är nedlåtande och sarkastisk tänker jag numera att den människan kan inte må bra själv, inte att det är MIG det är fel på!

I alla fall! Efter några veckor med förkylning samt en magsjuka är jag nu åter på gymmet, laddad med massa energi!

Jag provade att maxa i knäböjen i lördags efter mycket peppande från Stefan. Kom på mig själv med att ha en massa hjärnspöken. Tyckte det kändes som läskigt mycket vikt och att ”det kommer aldrig gå”. Sedan skärpte jag mig och tänkte att det värsta som kan hända är att jag får sätta mig ner! Inget farligt alls, bara hjärnan som spelar en ett spratt!

Det handlar om att våga! Att sluta vara så förbannat feg och tänka att ”det där fixar jag inte”. För jag klarar av så mycket mer än vad jag faktiskt tror. Det gäller inte bara i träningen utan med allt annat i livet också!

90 kg i knäböj! Kanske inte mycket för många men det var mitt egna lilla ”berg” som jag besegrade! Jag vet inte om tekniken var helt godkänd, det kändes förjäkligt när jag lyfte vikten varav asgarvet och mitt spontana utrop att ”det inte var godkänt”, haha! 🙂 Men så hemskt tyckte jag inte det såg ut när jag kollade på filmen, vikten kom ju upp hyfsat lätt ändå! 🙂

 

 

Men det viktigaste! Jag är inte rädd! Jag är nyfiken! Jag vågar utmana mig själv! Jag lyckas! 🙂

 

Elinor Medhammar

Posts Google+