Thailand i bilder

7 januari, 2013
7 januari, 2013

Då var det dags att väcka bloggen till liv efter en tids dvala!

Jag tänkte skriva ett längre inlägg om mina tävlingar men innan dess måste jag bomba er (bokstavligt talat) med Thailandbilder.

Vi landade i Sverige i tisdags efter en smärre magsjuka (lägligt innan vi skulle flyga iväg…det var en låååång resa hem) som höll oss däckade hela onsdagen men som tur var piggnade jag till snabbt därefter. Sen började livet rulla på i 200 % med jobb och en del därtill så jag har faktiskt inte hunnit packa upp förrän nu i helgen. Känslan nu är kaos och oordning med allt! Men det var det klart värt! Har haft det helt UNDERBART! Nu är batterierna något laddade så jag orkar med en vända till.

Första anhalt: Koh Lanta!

Där har det tränats några pass (var lite förkyld och trött hela den veckan så väldigt lugn träning), varit på bröllop, kört vollybollturnering, varit på snorkelutflykt med speedboat, varit på mopedutflykt där vi hamnade ute på lerig djungeltripp i jakt på ett vattenfall (jag i lämplig outfit: klänning och flipflops, haha! Var succé). Grym vecka!

Nästa anhalt: Phi Phi Island!

Där har jag kört ”djungelträning”, festat lite för mycket, tittat på thaiboxning, ätit massa god mat och gjort några riktigt bra dyk.

Därefter åkte vi till Phuket för att direkt ta båten till Similan Island för en massa härliga dyk! Där firade vi även julafton genom att…just ja…DYKA!

 

Sen tillbaka till Phuket där jag slappat, badat, solat och shoppat!

Ja som ni ser har jag haft det bra! Nu är det dags att ta tag i livet och träningen igen efter bästa semestern!

Ha det fint! :-)

kommentarer, 163 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+