Dagen före dagen…

30 november, 2012
30 november, 2012

Nu är det nära! Overkligt nära!

Jag hade tänkt vara inne och uppdatera mycket mer om hur de sista dagarna innan tävling känns, hur nervös och glad jag var och hur jag tänkt planera mitt upplägg med träning och kost. Men så blev det inte!

Jag mötte ett väldigt kraftigt motstånd från ett oväntat håll sista veckan som fick mig totalt ur balans…Något som påverkar min vardag och framtid mycket så tävlingsförberedelser fick bli sekundära.

Detta kom ju som olägligast veckan innan tävling då jag egentligen behövde ha som mest energi och pepp från omgivningen! Så just nu känns allt lite huller om buller och jag vet varken in eller ut.

Men jag har bestämt mig för att stå på mig och fullfölja min dröm. Nu är jag så nära och jag KAN inte låta detta påverka mig.

Ibland undrar jag om det kanske inte är menat att jag ska få tävla eftersom jag ständigt möter på detta motstånd i form av sjukdom, skada och nu detta! Eller är det en mental prövning som jag måste ta mig igenom för att bli starkare och växa som person? Jag tror på det sistnämnda. Och jag tror på mig själv och min förmåga att hantera uppförsbackarna här i livet.

Oavsett vilken placering jag får på tävlingarna kommer jag känna mig som en vinnare. För jag vet vilken väg jag har fått gå för att nå dit. Och jag vet att jag aldrig gav upp när det kändes som mörkast och svårast.

Formen när jag började i april/maj: 62,5 kg (efter nästan ett halvår utan träning p.g.a halsproblem) vs. formen i morse 56 kg!

Tack alla ni som stöttat och trott på mig! Nu tar vi dem! 🙂

Elinor Medhammar

Posts Google+