Hjärnspöken

18 juli, 2012
18 juli, 2012

Ja jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, kanske lite hormonella utsvävningar eller bara allmän trötthet. Igår kom även lite hjärnspöken och hälsade på. Satt och kollade på gamla träningsbilder och fick plötsligt en isklump i magen…usch vad jag har tappat muskler! Eller så var känslan i alla fall.

Försökte vända på det och tänka att det är ju helt fantastiskt att jag inte tappade mer under min sjukperiod. Stefan försökte trösta genom att säga att den mindre versionen av mig är finare…Hmm! Nja, jag tycker ju muskler är fint men nu finns det inte utrymme att bygga så mycket mer så det är bara att göra det bästa av det lilla man har!

Jag tror jag mest är trött och avis på alla som har semester. För min del blir det jobb hela sommaren och sen 1,5 veckas paus innan det är dags för nya äventyr i Malmö. Fast det ser jag jättemycket fram emot, önskar tiden kunde gå lite snabbare! Känns som jag mest står och stampar nu.

Dagens fail: att tro man är lika stark i bänkpressen efter 4 set dips, haha!

Armar och bröst kördes igenom idag. Kör mest bröst nu för jag vill bli starkare i dipsen men jag är osäker på att mitt upplägg var så smart. Fast jag fick grym pump i både armar och bröst och det är ju det viktigaste!

 

Vääääääx!

Elinor Medhammar

Posts Google+