Positiva flöden

25 mars, 2012
25 mars, 2012

Från och med nu bannlyser jag negativa tankar! Känner att jag fastnat lite i en ond spiral där jag varit ledsen och rädd att bli sjuk! Nu måste jag lyfta mig själv, ta tillvara på små glädjeämnen i livet, uppmärksamma och fira mina små framsteg! Göra mitt allra bästa oavsett situationen. Acceptera att vägen till målet inte är helt spikrak och att man får klättra över många hinder för att nå fram!

Firade att mina virusblåsor är borta med lätta träningspass i helgen! Försiktigt och med fokus på muskelkontakt och pump! Skämde bort mig själv med nya löparskor och drömmer om att jag springer galna backintervaller! Kanske inom en snar framtid hoppas jag!

Körde lite rygg i lördags och axlar/mage i söndags.

Mys med killen! Levande ljus, vin, baconlindad kycklingfilé med blåmögelost, apelsinmarinerade morötter och klyftpotatis! Perfekt helg!

kommentarer, 215 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+