Underbara helg

20 februari, 2012
20 februari, 2012

Åh vad glad jag känner mig just nu! Fortfarande sjukt trött efter att ha kommit sent med tåget till Karlshamn igår kväll, men glad!

Fredag kväll spenderades med familjen, åt middag och skvallrade lite med syrran. Det är inte ofta vi hinner ses så man får ta vara på varje tillfälle!

Lite träning hanns med både lördag och söndag tillsammans med Stefan. Det är flera månader sen vi kunnat köra ett pass ihop (eftersom jag alltid lyckats vara sjuk när vi setts) så detta var verkligen kvalitetstid för oss. Jag körde väldigt lätt men all gymtid räknas just nu, så lycklig över att komma igång! Vikter spelar ingen som helst roll, bara jag får träna!

Jag och Stefan firade tre år tillsammans nu i helgen och har haft extra mysigt i form av bowling med vänner, Kinabuffé och bio. Så nu har jag extra energi att ta tag i en ny arbetsvecka! :-)

 

kommentarer, 119 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+