Trippar lite på tå…

16 februari, 2012
16 februari, 2012

Ja då prövar vi igen! Gymmet idag! Lätta vikter, försiktigt! Kändes jättebra, ingen känning i halsen! Fokuserade på kontakt och att trötta ut musklerna utan att anstränga mig för mycket. Jag trippar lite på tå nu, men lite är bättre än inget!

Dagens övningar: Chins, dips, bänkpress, stående rodd med rep i cable cross, triceps pushdown och bröstpress. Underbart!

Innan mitt egna pass jobbade jag som instruktör på gymmet. Så himla skoj! Hade massor med energi efteråt men jag fick hejda mig lite och försöka att inte gå ut för hårt!

Annars har dagen varit jättebra. Har jobbat med barn som har övervikt/fetma vilket är väldigt givande. Det blir lite annorlunda att jobba med barn som har övervikt eftersom man måste fokusera mycket mer på att stärka deras självkänsla och förmedla att de duger som de är, samtidigt som man pratar om bra matvanor som gör att man orkar med hela dagen. Det blir inte så mycket fokus på just vikten utan andra saker. Tror det här med självförtroendet är extra viktigt att fokusera på när man jobbar med barn. Det kan man inte få för mycket av!

Imorgon åker jag till Kalmar efter jobbet för att spendera helgen med bästa killen. Vi firar 3 år tillsammans denna vecka och det blir mys i form av restaurangbesök och bio. Massa med positiv energi att ladda upp med!

Ha en underbar helg allihopa!

Elinor Medhammar

Posts Google+