Första dagen i nya staden på nya jobbet!

2 januari, 2012
2 januari, 2012

Efter mycket om och men är jag på plats i min nya lägenhet! Jag höll på att tappa bort mig igår kväll då jag envisades med att inte använda gps då jag ”vet vart jag bor”…men tydligen inte! Släpade på en stor rullväska, en ryggsäck, en träningsbag och en stor påse med massa saker i. Vägde typ 100 kg (kändes det som i alla fall)! Så jag går och går och tänker ”det är runt hörnet” men givetvis har jag gått åt totalt motsatt håll! Så det som borde ha tagit 15 min tog istället 50 minuter! Har grym träningsvärk i trapzen idag kan jag säga!

Men nu är jag här i alla fall! För er som inte vet så har jag flyttat från Kalmar till Karlshamn för ett vikariat som barndietist på sjukhuset! Första dagen idag! Känns sjukt bra måste jag säga! Kollegorna verkar supergulliga och jag får jobba med så himla intressanta patientgrupper! Har bokat in mina första mottagningspatienter idag. Barnfetma och en komjölksproteinallergi. Får läsa på lite i morgon. Jag orkar verkligen inte nu. Helt slut från alla intrycken idag. Hjärnmos!

Jag kommer även få jobba en halv dag i veckan på rehabmottagningen så det blir lite vuxenpatienter också men resten av veckan fördelas på diabetesmottagning och barnmottagning. En dag i veckan kommer jag åka till Karlskrona och ha diabetesmottagning där, tar drygt 45 minuter att åka så det är inte så farligt! Annars är jag så sjukt trött på att pendla. Pendlat till i stort sett varenda jobb jag haft. Nu har jag max 10 minuter med cykel till jobb, gym och affär. Kan inte bli bättre!

Har även hunnit fixa mig ett extrajobb (sjukt effektiv dag!) som styrketräningsinstruktör på Motiva Sportsclub så jag kan hålla mig sysselsatt om kvällarna. Var och provtränade där idag efter jobbet och det var riktigt fräscht och trevligt! Var dock ganska trött så det blev ett lätt rygg/tricepspass. Måste säga att allt känns så himla bra just nu! Dietistjobb, lägenhet mitt i centrum och extrajobb på gym! Och precis som jag önskat mig så inleder jag år 2012 som FRISK! Det går bra nu!

 

kommentarer, 144 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+