Dagens FAIL!

27 december, 2011
27 december, 2011

Elinor till Stefan: Nä usch! Jag tror jag håller på att bli sjuk IGEN! Halsmandeln är helt svullen! Får nog bli vila idag.

S: Ja ditt immunförsvar har inte varit sig själv detta år. Det har kraschat totalt!

E: Jag får ta och hålla mig inomhus, inte umgås med människor överhuvudtaget…

S: Fast du ska ju börja jobba på sjukhus nu! FULLT av sjuka människor! Och du som ska jobba med barn också! Good luck!

E: Just ja, det hade jag nästan förträngt…fan då!

My good! Inte många dagar kvar nu tills jag flyttar till Karlshamn där jag ska börja ett vikariat som barndietist! Det har känts så avlägset och jag har haft huvudet fullt med andra saker så jag har lyckats förtränga det för stunden. Känns som det är flera månader tills jag börjar men det är ju nu på måndag (Yikes!). Men det ska bli hur kul som helst, blir helt exalterad när jag tänker på det! Lite nytt och skrämmande men mest förväntansfull och laddad. Lägenheten är fixad och alla möbler är på plats. Ska bara hitta mig ett schysst gym så ska jag nog kunna trivas riktigt bra!

Fram tills nu har träningen rullat på, en aning trögt men ändå framåt! Känner mig fortfarande lite svag och svårt att få in motoriken ordentligt! Igår körde jag lite axlar och mage! Filmade några av gårdagens övningar! Superbra när man ska kolla sin teknik, man tror man gör på ett visst sätt men i verkligheten ser det helt annorlunda ut!

Blev totalt 4 set hantelpressar, 4 set frivändningar, 3 set hantellyft åt sidan dropset, 3 set framåtlutade hantellyft och avslutade med 3 set situps på lutande bänk.

Nu blir det vila för mig för imon ska halsen vara bra! Så är det! Stay sharp!

 

 


Elinor Medhammar

Posts Google+