Gästbloggande klient!!

21 februari, 2013
21 februari, 2013

”Desireés senaste viktminskningsfall, ett pågående projekt!

 Jag har försökt flera gånger att gå ner i vikt och jag har lyckats, men sedan gått upp dem igen. Jag kan skylla på mycket, men i grund och botten är jag en stor tröstätare. Problemet jag har haft är att jag aldrig har upplevt mig som stor, eftersom jag alltid har varit aktiv fysiskt.

När jag 2008 var uppe på 115kg, fick jag nog. Nu skulle jag bort med fläsket och gick ner till 97-100kg, låg still där väldigt länge. Sedan har jag pendlat mellan 97-108kg.

 I höstas fick jag nog igen efter att ha sett en film där jag ”spurtar” på målrakan, men det går i ”slowmotion”, då hela jag var en stor koloss. Jag ”såg” mig själv för första gången. Är detta jag, den tjocke?? Vet inte vilken gång i ordningen det är att jag startar mitt nya liv, som i vanliga fall brukar hålla en vecka. Med lite tur en månad. Många som läser detta känner nog igen sig!

Men vågen visade 107.9kg och jag slutade äta godis och började träna mer. Började leta efter en personlig tränare och hittade av en slump Desiree på jobbet. Tog kontakt med henne och sa, att året ut kör vi med fokus på träning och efter nyår fokuserar vi på maten. Vågen stod då på 104.7kg. Jag fick träningspass som jag mixade in i min befintliga träning.

Nytt år (2013) och vågen visade 100.7kg, när matschemat sattes igång. Jag äter endast proteiner och lite fett. En dag i veckan skulle jag få äta fritt, men det fungerade inte riktigt för mig, så två middagar äter jag fritt i veckan. Så efter fem veckor med matschemat och en massa träning på veckorna så står vågen just nu på 95.7kg.

 Sju år sedan sist, som jag vägde så ”lite”. Jag vill inte ha en snabb viktminskning, jag vill ha en permanent viktnedgång och där är det Desirée som står för upplägg, stöd och pushning när det behövs. Hon ändrar mina olater och hjälper mig öppna ögonen för träning. Och hon är värd var enda krona!

 Ska ta död på myten om kostnader, jag lägger inte mer pengar på mat med matschemat mot innan, utan snarare 500kr mindre per månad då man inte köper något ”gott” varje gång man handla. Eftersom jag planerar mina måltider bättre så blir det ingen pizza/hamburgare eller kinamat bara för att man inte orkar laga mat.

Tack för orden denna gång, hörs snart igen! /Nenna”

Desire

Posts Google+