YES it’s alive!!

6 februari, 2013
6 februari, 2013

…but still not kickin’…

Men det tar sig..även om tempot är det mest långsamma jag skådat 😛

Sedan sist har jag juckat på rehab-bollen så många gånger att jag tappat räkningen.. Jag är nästan rädd att den ska växa fast!! Jag har dessutom lyckats mogna, lite iallafall, och senast igår bromsade jag mig själv och lät bli att åka till gymmet trots att jag gärna ville. Försöker köra 3-4 ”riktiga” gympass i veckan, i övrigt är det som sagt rehab och rörlighetsträning på schemat. Allt för att stärka upp bäckenet och hamna i fas för en tyngre träning framåt våren.

Genomförde en kroppsmätning i veckan, då jag fått inbjudan att delta i den lokala ”utmaningen” (precis som förra våren, men nu är jag med från start) där vi tävlar inom gruppen om att öka/minska eller uppnå annat mål innan midsommar. Fett hade jag gott om, nästan 17% slutade jag på, känns ändå helt ok med tanke på den fattiga stimulansen från träning just nu och fritt intag av diverse gottigheter!!

Startade dagen idag med min favoritläsk (jooo det är gott som läskig läsk!!) och har hela dagen taggat för gymmet ikväll. Bebisvikter i all ära, men fokus är det minsann inget fel på 😉

Desire

Posts Google+