JAG ÄR EN FESTIS!!!

24 oktober, 2012
24 oktober, 2012

Mitt liv är grymt ”underhållande”. Ofta tänker jag att om grannarna såg, eller om någon riggat en kamera någonstans så skulle de flesta nog tycka att jag borde söka hjälp.. Jag skrattar ofta högt, ensam, och ingen annan fattar varför. Men jag har skitkul i min bubbla, och oftast åt mig själv.

Jag har kommit på mig själv med att prata högt om bajsvanor med min hund, på bebisspråk (han är ju valp 😛 ) ovetandes om att någon gick bakom mig..förrän det var för sent. Idag glömde jag min mobil men trodde ändå att jag hade den i bröstfickan ungefär femtiotusen gånger på jobb..på avstånd såg det helt enkelt ut som att jag kladdade mig själv på brösten- upprepat.. Jag bjuder på det 😉

På väg hem från jobb blev jag tvungen att tanka, har glömt plånboken och därför dragit ut på det och räknat ner så att jag ska slippa få soppatorsk in i det längsta.. Rullade in på macken på ångorna idag.  Skulle varit snyggt om bilen tvärdött tjugo meter från macken.

En favoritsysselsättning här hemma är kurragömma med hunden.. Ja, ni hör ju själva.. Rigga en kamera en dag i mitt liv och ni har ett hyfsat komediprogram att slappa framför.

I helgen försökte jag dock lägga band på mig och agera något sånär seriöst, och lyckades 🙂 Jag kan numera titulera mig VIPR- instruktör och det känns jätteroligt! VIPR är funktionell träning som kan genomföras både inom- och utomhus!! 

Söndagen var en underbar dag med strålande fint väder! Jag och Vargen kastade oss ut i naturen och beblandade oss med kullsyskon och äldre hundar som samlats på träningsplanen. Hela dagen var vi ute och det var grymt skönt!!

Och som grädde på moset så hanns det med både bänkpass, ännu mer VIPR och två IW-pass. OCH, en tidig julklapp från MMsports med gotte 🙂

Desire

Posts Google+