Premiär-passet på TK och SM!

17 oktober, 2012
17 oktober, 2012

Premiär för ”lyfta tungt och lyfta rätt”- träningen idag 🙂 Jag åkte in till stan vid 17.30 tiden och sedan bänkades det friskt i 40 minuter! Öka vikten, sänk vikten, i med fötterna och tänk på andningen.. Mycket att tänka på och mycket att lära- men så jäkla roligt!

Det känns fantastiskt bra att människor jag endast träffat en gång redan tror så mycket på mig och min förmåga, det får mig att vilja prestera så mycket mer. Allt de ger mig vill jag prestera dubbelt så mycket av!

Efter bänkandet gick vi över till kompletterande övningar, och här var det med glädje som JAG fick hjälpa till att rätta teknik, tipsa om hållning och grepp. Betala tillbaka i kunskap helt enkelt 🙂

Och den där frågan om SM som var tänkt att diskutera under kvällens genomgång var tydligen redan beslutad och klar. Fick beskedet då jag kom in i lokalen; ”Det blir du och två till från klubben som är anmälda”. Jahapp, så var det med det 😉

Innan träning var jag iväg på ett möte med en ny samarbetspartner till mitt företag Get-Fit, och det gick nästan bättre än jag vågat hoppas på! Vi kom fram till många bra och vettiga ideér, så nu ska allt bara presenteras i deras organisation sen ska vi tuta och köra som bara den! Berättar mer så fort allt är spikat!

Jag har uppenbarligen gjort nåt bra i mina tidigare liv..eftersom jag har det så oförskämt bra i detta <3

Desire

Posts Google+