Endorfineeeeer!!

28 maj, 2012
28 maj, 2012

Låt oss börja om!

Jag vänder blad i kalendern och finner en helt ny sida med veckoöversikten oskriven. Den ska fyllas, till bredden 🙂

Mina anteckningar inför denna veckans träning ligger redan klara sedan i lördags och jag behöver bara bocka av och bekräfta samt utvärdera efteråt. Tic in the box.. Maten är tillagad och är instoppad i ett fyllt kylskåp, kosttillskotten från Body Science är snyggt uppradade på hyllan i köket och alla de olika träningsskorna likaså på golvet i hallen. Förberedelser är allt!

Jobbade elva timmar idag och hade därmed förberett och gjort i ordning väskan att bara slita med till gymmet.. Kommer hem, byter till träningskläder hemma och sätter mig sedan på cykeln ner till gymmet där jag deltar på 45 min IW. Passet består i stort av techno-trance låtar och jag får endorfin-kicken tillsammans med gåshuden redan på tredje låten. Sen ökar jag belastningen och ruset successivt sida vid sida.. Underbart!

Joggar ut från passet, hinner slänga iväg några ”hej, hur är det” och delar ett par kramar på vägen ut till cykeln. Om femton minuter startar nästa pass på andra gymmet.. 60 min funktionell träning! Jag är framme med fem minuter till godo innan vi drar igång och hinner hälla vatten i min BCAA. Fortfarande hög från första passet jackar kroppen in i läge igen och sen är det fullt ös och ett linne som går att vrida ur efteråt.

Cykeln tar mig hem. Lyckan är total!

Desire

Posts Google+