Träningsveckans summering och smääärta!

26 maj, 2012
26 maj, 2012

Veckan har fortsatt i samma anda sedan Monstret anlände i onsdags.. Jag kan lova att Angie XxX satte sina spår och vi låg bägge halvdöda i soffan hela kvällen med enda undantaget då vi åt.. Pizza.

Vissa köpte, andra lagade egen NYTTIGARE pizza, ni får själv gissa vem som gjorde vad 😉

Dagen efter- torsdag– hade vi lyckats skramla ihopa ett helt gäng som ville komma och köra med oss, så fem deltagare blev vi och körde på lika många stationer följande övningar:

 

Burpees

Pusch press ups

KB clean and jerk

Knees to elbows

Boxjumps

 

Upplägget var fem varv och 20 reps på varje övning. Bra pass! Och verkligen jäääätteskönt att sedan gå och jobba till 21.30 på kvällen 🙂 Hahha.. Gaaanska trött och ont i kroppen!

Fredagens träning skulle bli ett vanligt styrkepass i gymmet med fokus på bröst och biceps, men någonstans på vägen till gymmet började hetsen och det slutade med att vi

istället genomförde två bröstövningar och två bicepsövningar. 100 reps på varje innan vi fick gå vidare till nästa.. Det blev ett långt pass.. Avslutningen blev en snabbhets som resulterade i att jag skulle göra chins för att sedan bli brädad av Monstret i antal repetitioner. Kan säga att det gick ganska bra för mig 😛 Men Monstret skötte sig han med. Smärtan och utmattningen var densamma så jag gissar att vi lämnade gymmet som vinnare bägge två?!

Idag började vi dagen med funktionell träning 60 min baserat på WOD 12 min. fördelat på 5 övningar, flest antal varv vinner. Efter det körde vi 21-15-9 pushups i ringar, squats och liggande rodd i ringar. Sista WOD:en bestod av 40 squats och 40 burpees. Var det någon som sa papperskorg?? 😉

Vi hann lagom hem och fylla på mer Gakkic, fylla shakern med BCAA och sedan var det dags att möta upp nästa gäng och köra teknikträning kettlebells. Vi gick igenom ungefär 10 olika övningar och sedan avslutade vi med Tabata-intervaller: 4övningar/4varv i 40s/20s tempo.

Allt snyggt och prydligt antecknat i min NYA träningsdagbok endast för dessa pass 🙂 Så småningom kommer jag att ha en jättestor övningsbank att plocka och välja ifrån och jag ser många pass framför mig i sommar!! 🙂

Avslutningsvis vill jag flagga för sommaren första event hos MMSPORTS som ni bara inte får missa! Det är 3-årsjubileum i butiken i Göteborg och samtidigt kan de som vill ställa upp i den grymma tävlingen REPS- POWER. Kostnadsfritt och alla får hjälp på plats med utförande och regler. Mycket fina priser står på spel! Klicka på bilden för att se mer 🙂

 

Desire

Posts Google+