En välförtjänt helg med mycket träning!

21 maj, 2012
21 maj, 2012

Vilken underbar helg det varit och huuu vad snabbt den gått!!

I fredags blev jag medbjuden av utmanarna på ett pass efter jobb och jag var inte sen att hänga på! Svettigt, roligt och peppande som tusan! De är underbara 🙂 Jag passade även på att köra lite styrka ute i gymmet när jag ändå var där, och det blev lite bänk. Som jag saknat! Nu med axelprio på schemat blir det inte mycket tid och kraft över under styrkepassen att försöka få upp några tyngre vikter på skivstången i bänken.. Inte heller i fredags, men det kändes tillräckligt bra för att jag skulle vara nöjd med passet i sin helhet! På kvällen fortsatte vi hänga ”Utmanar-gänget” och grillade hemma hos en av deltagarna där vi sen satt resten av kvällen..

Lördagen bjöd på ett ljuvligt väder och jag tog cykeln till gym nr 1 för att möta upp mina utmanare igen; Denna gången på Funktionell träning. Utvärdering av passet är en öm haka då armarna inte orkade ta emot tillräckligt på de sista burpeesen 😉 Jag väntar på att den ska få en vacker blå nyans också..Dessutom hade MMSPORTS skickat månaden paket, så det var inte förutan att jag var lite extra snygg ju 😉

Efter Funktionella passet var det dags för styrka och AXLAR!! Tjihoo 🙂 Bara att ladda om med VIP-X och mer aminosyror.. Inte många pass kvar av schemat nu så det gäller att smiska, piska och våga varje gång, set och repetition!! VÄX VÄX!!

Söndagen fortsatte leverera med morgonträning, fika i solen med mina goingar och sedan ett IW pass på kvällen med utmanarna! De kommer att bli min död 😉 Jag kan inte

säga NEJ helt enkelt..Innan kvällen sista pass hann jag även med en välförtjänt massage och sen grill igen med gänget.. Jag lever gott <3

Desire

Posts Google+