Vilodagen blev aktiv ;)

16 maj, 2012
16 maj, 2012

Joorå så atteee..  På jobbet utsätter de mig verkligen för prövningar dagligen och jag får ofta stirra på sånt här..

Doften av nybakat är snarare en regel än undantag och jag håller hårt i min kesella under fikat..

Idag hade jag planerat in en vilodag efter multipass både måndag och tisdag, till fördel för ett möte med Malin och planering av sommar-säsongen för FITNESSFOTO.SE  Vi skulle ses en timme efter jobb och det var alldeles lagom för att hinna hem och fixa lite först. Hon skickar dock sms vid två-tiden och ber om att skjuta på mötet till 19.30. Vad gör man?

Man lusläser pass-schemat för byns olika gym och väljer det som lockar mest: Funktionell träning (samma som vi redan vet är ett förtäckt crossfit-pass 😉 ) Passet startade 17.00 så det var bara att hoppa på cykeln direkt när jag kom hem och ner på gymmet!! En timme senare tyckte jag att jag likagärna kunde utnyttja tiden som var kvar till något vettigt och avslutade med några varv GI Jane’s med touch sit-ups. Good enough!

Mötet med Malin blev som vanligt hysteriskt bra! Jag tror inte att vi någonsin suttit ner mer än tio minuter utan att ha visualiserat ett nytt projekt eller en utveckling av ett gammalt.. Likadant resultat fick vi idag!! Vi har tagit fram nya paket för fitness-fotografering med diverse tillbehör och pyssel sidan om. Det kommer att bli så jäkla bra!! Sommarsäsongen startar NU, och denna veckan har vi redan 3st klienter redo att bokas in 🙂

Desire

Posts Google+