Pina Colada casein

18 november, 2013
18 november, 2013

Ett måste vid varje beställning from NU! Jag har använt mig av proteintillskott sedan jag började träna för ca 8 år sen men smakerna då och nu är stor skillnad. Förr klunkade jag i mig så snabbt som möjligt och höll till och med för näsan ibland för att slippa känna smak och konsistens MEN efter att ha kommit över MM Sports egna Casein och whey från Bodyscience är det numera en njutning.. och som sagt.. nya smaken är LOVELY! 

( tips till kvällsmålet. blanda med så lite mjölk som möjligt och gör en ”kräm” av proteinet och ställ in i kylskåpet eller frysen en stund. Toppa med färska bär.. Gottis )

Såååå god! Ni måste skaffa er den 🙂

Varför Casein? 

Ett långsamt blandprotein med kasein lämpar sig för många olika användningsområden. Body Science Casein fungerar exempelvis som mellanmål för de som vill gå ner i vikt, som ett nyttigt alternativ eller komplement till kvällsmålet och som proteinkälla efter träningen för att stimulera muskeltillväxten samt motverka muskelnedbrytningen.

En annan stor fördel med Body Science Casein är att det är en blandning av både snabbt och långsamt protein. Det snabba vassleproteinet går fort ut i kroppen och startar proteinsyntesen, därefter portionerar huvudingrediensen kasein långsamt ut aminosyror till kroppen vilket håller dig mätt under en längre tid. Body Science Casein förhindrar mycket effektivt muskelnedbrytning, så att du hela tiden har goda förutsättningar för muskeltillväxt!

 

Ulrika Merkel

Posts Google+