Fettförbrännare

6 maj, 2013
6 maj, 2013

Lite produkter som jag vet funkar, självklart i kombination med intensiv gymträning, konditionsträning och näringsrik mat.

Tidigare hade Body Science en egen som hette Fatburner XX men den har utgått och jag har använt mig av andra alternativ senaste 2 dieter.

Följande produkter finns självklart på www.mmsports.se och det finns säkert de som är liknande eller kanske bättre men dessa har jag använt och kommer använda igen.

Body Science CLA

Ger mer näring till muskelcellerna och mindre till fettcellerna.
CLA verkar bland annat antioxidant, sänker kolesterolet och verkar anti-inflammatoriskt genom att hämma syntesen av prostaglandiner i kroppen. Ämnen i CLA ökar  kroppens förmåga att frisätta fett från kroppens fettreserver, framför allt från bukpartiet.

Flera studier har visat att ett intag av CLA gav en minskning i fettmassa i kombination med ökad muskelmassa. Den ökade muskelmassan kan i sin tur leda till att öka den vilande ämnesomsättningen, vilket totalt ger en ökad energiförbrukning och ännu högre fettförbränning.

Jacked Ursobol

Jag kan inte sätta fingret på om jag märkt en tydlig förbränning då jag tagit den i samband med andra tillskott men jag tog denna över en längre tid då jag ej var under deff och jag upplevde mer tryck i kroppen under träning och högre kroppstemperatur.
Jacked Ursobol innehåller en hög dos av den mycket omtyckta och potenta ingrediensen ursolsyra (Ursolic Acid). Ursolsyra är ett naturligt ämne som förekommer hos exempelvis äpplen, tranbär och pepparmynta. Det riktigt intressanta för oss träningsbitna är att ursolsyra har visat sig vara både muskelökande och fettförbrännande.

Jacked Ursobol kan öka blodgenomströmningen! Ursolsyra har visat sig öka enzymet eNOS (endotelial kväveoxidsyntas) i våra blodkärl. eNOS producerar signalsubstansen kväveoxid (NO) som gör att glatt muskulatur runt blodkärl slappnar av varpå blodkärlen expanderar och blodflödet ökar.
Genom att öka blodflödet till musklerna underlättas kroppens avlägsnande av trötthetinducerande mjölksyra som byggs upp under träning. Detta kan öka både styrkan och uthålligheten samtidigt som det ökar mängden syre och näringsämnen som levereras till musklerna, framförallt om du laddar med ordentligt med näring inför träningspassen. Med Jacked Ursobol får du en större anabol (muskelökande) respons.

Ripped Fuel

Gillar denna men kan ej ta den på tom mage, ex PW eller gym innan frukost då den är sjukt stark i smaken och jag mår riktigt illa. Den ska intas direkt innan mat.

Effektiv fettförbrännaren i tablettform som är utformad för att öka energin och den mentala prestationen .
En blandning kallad 5X Thermogenetic Blend ökar, tillsammans med koffein, fettförbränningen genom att höja kroppstemperaturen; krom hjälper till att balansera blodsockernivån; Bioperine® ökar upptaget av näringsämnen; en örtextraktblandning hindrar sockerarter att omvandlas till fett och minskar hungerkänslorna – och minskar på så sätt kroppsfettet. B-vitaminer och Rhodiola Rosea ökar prestationsförmågan och minskar trötthet samt stresspåverkan.

och så absoluta favoriten:

Driven Sports Lean Xtreme™

Denna tog jag 4 veckor under senaste dieten. Jag tyckte absolut den funkade bäst av de jag testat och det jag gillar bäst är att den är stimulantfri och jag känner mig inte stressad eller uppe i varv av den. Stod inte så mycket info på hemsidan men testa den.

Lean Xtreme™ är en kraftfull stimulantfri fettförbrännare framtagen för att minska kroppsfettet samtidigt som den sänker kortisolnivåerna, bibehåller muskelmassan och förbättrar immunförsvaret.
Låga kortisolnivåer leder till minskad stress, bättre fettförbränning – särskilt i magtrakten eftersom det fettet ofta har med höga kortisolvärden att göra – och bättre sköldkörtelfunktion.

Ulrika Merkel

Posts Google+