Beröm för tekniken! Inte illa .. men jag har övat..

25 oktober, 2011
25 oktober, 2011

Hej läsare!

Denna dagen har varit rätt på.. utan uppehåll..

Började med härlig promenad kl 05.10 och gottefrukost. Havregrynsgröt med vaniljprotein från Body Science, finns att köpa på www.mmsports.se såklart! 😀

Jobbet idag har inneburit en del samtal, uppföljning och kvalitetskontroll av kontoret, sk internrevision.. alltid lite påfrestande att veta att man blir ordentlligt synad i sömmarna . även om vi alltid strävar efter hög kvallite så faller vissa saker mellan stolarna. Och visst hade vi några avvikelser men i det stora hela fick vi bra resultat.. jag hade oxå bara 2 fel på kunskapstestet, tack för det.. hehe, som coach känns det lite självklart men man kan inte kunna allt.. har jag hört..

Efter jobbet åkte jag till underbara Andrea som fixar mina naglar… Hon är ett riktigt eneriknippe och det smittar av sig massor på mig 😉  och energi… behövde jag för att orka ta mig igenom 20 min på Maxi.. My G… vad folk där var.. hade helt glömt att det var löning idag.. jag som bara skulle ha några miniglas, nötter o kesella.. blev låång väntan i kö..

Vidare till Helsingborg AK ( HAK/Greppet) för lite Styrkelyftsträning..

Tidigare tävlande Kenneth har tagit sig an mig och delar med sig av massor bra  tävlingsinfo, tips och teknikträning.. Hur kul som helst..

Eftersom jag tränade knäböj igår, körde vi bara  på lätta  50 kg och såg över detaljerna i både Böj och mark.

Fanns lite att justera såklart men i det stora hela tyckte han att det såg mycket bra ut,, han sa faktiskt mycket!  och ibland t om något för djupa böjj! what! jag som vatt livrädd förut har skärpt till mig :).. känns betryggande även om jag säkert kommer ligga på gränsen i djupet när jag närmar mig 100 kg.

I marken konstaterade vi att jag kommer köra på Sumotekniken.. dels för att det avlastar ryggen, som jag har ont, och för att tekniken över lag kändes stabilare och mer säkert.

Nu har jag ett upplägg  ska följa  fram till första tävlingen sen lägger vi i en anna växel 🙂 och.. så småningom kommer bänktröjan krängas på.. uuuhhee.. men det känns självklart om detta blir nått att fortsätta med. svårt att hänga med nationellt/internationellt sen.

 

Tänkte knåpa ihop en beställning från www.mmsports.se nu och sen är det faktiskt läggdags.

05.00 ringer klockan för morgonpromenad 🙂

Natti natti

Kramar Ulrica

Ulrika Merkel

Posts Google+