Söndagslunch och söndagsmys

22 januari, 2017
22 januari, 2017

Sköna söndag! Dagen har varvats med att städa, äta, se serier och mysa i soffan med mitt hjärta innan en ny vecka kickar igång! I dag provade jag att göra någonting nytt, nämligen kesoplättar 🙂 Efter ett inlägg på instagram kände jag att jag var tvungen att testa själv, det blev förvånansvärt gott! Nog för att keso är gott som det är men detta kommer nog göras många gånger till.

16196170_10211783846733223_518952336_o

Recept på 2 portioner kesoplättar:

1 burk (250g) laktosfri keso

4 (små) ägg

0,75 dl fiberhavregryn

en gnutta vaniljpulver

Blanda alla ingredienser i en bunke och stek i smör, tillsätt med vad du vill, jag hade bara mango hemma men det är nog gott med annan frukt eller bär med, och såklart en klick grädde! 🙂 Totalt innehåller kesoplättarna 589kcal med 57g protein, 22g. kolhydrater och 29g fett

 

Annars flyter vardagen på efter tävlingen, jag har mått oförskämt bra efter tävlingen och inte känt mig rädd för att äta och inte heller känt mig tvungen att äta allt som kommer i min väg. Jag har försökt att hålla en sund kosthållning på veckorna och unnat mig gotta på helgerna, den första veckan efter tävlingen tog jag ett uppehåll från gymmet för att vila upp kroppen ordentligt men tyvärr drog jag på mig en förkylning så det blev närmare två veckor utan träning. Sedan har jag tagit dagarna som de kommer, ätit det jag velat och tränat det jag velat och försökt att hitta tillbaka till det roliga i träningen. Däremot har min motivation varit väldigt låg och som tur är har jag min stöttepelare hemma som peppar mig varje dag, så i helgen har jag sneglat lite på mina gamla träningsupplägg jag fått av Jenny och fått tillbaka lite motivation. Jag har lovat mig själv att det här året ta hand om mig själv inifrån och ut och lyssna på min kropp, träna för att bygga muskler och känna mig stark. Jag nu hittat lite matglädje och fått lite ny inspiration i köket, jag ska bli bättre på bloggandet och på att dela med mig av mina recept och min träning, jag lovar! 🙂

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)