Jag vann inte tävlingen, men jag vann över mig själv!

28 november, 2016
28 november, 2016

15226433_10154276065564541_416489114_n

Hej på er!

Som ni vet så har dieten inte gått så bra som vi hade hoppats på, på grund av stress och andra faktorer har jag istället för att tappa vikt, lagt på mig vikt. Jag började dieten i juni på stadiga 78 kg och klev upp på scenen 17 kg lättare (alltså 61 kg) i november men hade som eget mål från början att landa på 55 kg inför tävling till mina 167 cm. Men efter att jag insåg vad all stress och ångest gjorde med min kropp fick jag bittert inse att det inte är möjligt inom den tidsramen jag hade, och jag började fundera väldigt mycket kring om jag faktiskt skulle ställa mig där eller inte. Jag har som tidigare nämnt väldigt höga krav på mig själv, jag vill vara bäst när det gäller och när jag inte är det så ser jag ner på mig själv och har lätt för att trycka ner mig i fotknölarna. Men nu inför denna tävling har jag fått så otroligt mycket pepp och så mycket fina ord så jag kände faktiskt att jag bara kör, det får gå som det går, men då vet jag hur hela processen går till och jag har erfarenheten och framförallt vet om det är någonting för mig! Och helt ärligt så när jag stod där backstage så struntade jag i att jag var större än de andra tjejerna, jag klev i min bikini och mina klackar och hade skitkul på scenen! Jag struntade i att jag inte gick vidare till final för det var inte mitt mål, mitt mål var att vinna över mig själv och bevisa att man kan allt bara man vill. Jag har gått från att inte tro på mig själv, väga 78 kg och inte få bikinitrosorna över låren till att 6 månader senare väga 61 kg och glänsa i min fina bikini på scenen i en sport jag aldrig vågat drömma om att tävla i! Jag vann inte tävlingen men jag vann över mig själv 🙂

Nu siktar jag mot att äta bra mat, träna tungt och bygga på mig lite mer muskler och sedan komma tillbaka och göra revansch på Luciapokalen 2017 och då i mycket bättre form!

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)