Motivationsdipp

2 februari, 2017
2 februari, 2017

Hej bloggen! Idag är jag ledig från jobbet och ska sitta med plugg hela dagen idag, har lite komplettering att göra och en hemtenta innan helgen är planen. Får se hur mycket jag hinner haha 🙂 Började morgonen med frukost tillsammans med hjärtat framför nyhetsmorgon innan jag drog mig till Sats för ett pass rygg och så stretchade jag igenom kroppen, det är verkligen någonting som man lätt glömmer men som är så viktigt. Idag var jag riktigt omotiverad till gymmet, jag satt i omklädningsrummet och helt ärligt övervägde att fara hem och sova igen. Det var riktigt jobbigt att bara gå in i gymmet, men jag lyckades ta mig i kragen och köra ett bra pass ändå!
16507476_10211898842408043_247003772_n

 

16443266_10211898843848079_170180579_n

För er som inte testat Storytel ännu är mitt tips att göra det! Det finns otroligt mycket böcker att välja mellan och så skönt att lyssna på under promenader, på bussen/tåget eller på cykeln, jag har lyssnat på Mia törnbloms böcker vilka är så jäkla bra! Men den här (bilden) är verkligen intressant, rekommenderar alla att lyssna på/läsa den då den tar upp vad stress gör med vår kropp och hur hjärnan påverkas och hur mycket positivt träningen ger oss. Väldigt intressant och man lär sig väldigt mycket 🙂 Alla nya lyssnare på 14 dagar gratis och sen kostar det 169kr/månad, du kan läsa mer om storytel här.  Nu ska jag sätta mig med plugget och sen ta en prommis och hämta ut paket från MMsports 🙂 Hoppas ni får en fin dag!

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)