funderingar och hjärnspöken

17 oktober, 2016
17 oktober, 2016

tumblr_n92g3lSEyz1ru212eo1_500

Hej på er!

Det har varit mycket tankar i mitt huvud de senaste veckorna, det är mycket att förbereda innan tävling och man måste lägga bort lite av sitt sociala liv för att nå ända fram. Som jag skrivit tidigare har jag haft ett jobb som ger mig otroligt mycket stress och som har resulterat i att vågen har stått stilla rätt länge, det gör att jag blivit stressad över det och funderat på om jag verkligen kommer hinna gå ner det jag ska innan tävlingen. Då jag har höga krav på mig själv är jag också jätterädd för att misslyckas, därför stod jag i någon vecka med funderingarna på om jag skulle hoppa av nu och slippa skammen över att jag inte klarade av det här eller om jag bara skulle köra på. Jag har fått jättemycket råd och fina peppande ord från nära och kära samt från coachen, jag känner ju också själv att jag har kommit så långt redan nu. Jag har tappat lite drygt 10 kilo under den här dieten hittills och att ge upp nu vore dumt, så därför bestämde jag mig sådär 7 veckor ut för att faktiskt köra det här hela vägen in i kaklet. Jag förväntar mig ingen finalplats med tanke på det starka motståndet och just för att det är min debut, jag går in med inställningen att jag får kunskap kring vad allt det här innebär och hur allt går till och framförallt erfarenheten!

Sedan någon vecka tillbaka kör jag efter ett nytt kostupplägg med lite lägre intag vilket gör att jag är lite tröttare, har lite mer ont i huvudet och väldigt frusen OCH att vågen faktiskt börjar gå neråt!! I lördags stod vågen på 66,5kg vilket den inte gjort på närmare 2 år nu så bara det är jätteskönt! Nu är det 5 veckor kvar och anmälan är inne, bikinin är klar och skorna är påväg + att jag har bokat tid för färg och naglar. Nu saknas bara sminkning och uppsättning, smycken och att förkylningen släpper och vågen fortsätter att gå neråt! NU KÖR VIII!!

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)