En vanlig dag för mig – 13 veckor ut

24 augusti, 2016
24 augusti, 2016

14089594_10210213490275293_374962015_n

Hej på er! Det är dåligt med updates här, men för mig flyter vardagen på som vanligt och det händer inte så speciellt mycket spännande som jag kan skriva om 😉 Men jag tänkte att ni skulle få följa med mig hur en vanlig dag för mig ser ut!

Den börjar vanligtvis kl. 05:00 på morgonen med att klockan ringer, jag dricker mina aminosyror och går ut på en timmes promenad eller tar min färdigpackade väska på ryggen, aminosyrorna i handen och åker till gymmet för konditionsträning på trappmaskin/cykel eller löpbandet. Sedan runt 06:00 är det dags för frukost, äter min vanliga äggvita med kanel, hallon och kasein. Antingen hemma i soffan med min sambo eller i omklädningsrummet på gymmet. Dusch och ombyte innan jobbet kallar 08:00. Jag jobbar med stöd och matchning så jag har en massa samtal med deltagarna, administrerar o.s.v. fram till ca 12:00 då jag har lunch i 30 minuter och så fortsätter jobbet till ca 16:00 då jag äter mitt mellanmål i form av 4 kokta äggvitor, 150 g laktosfri kvarg och 30 g naturella cashewnötter, beroende på hur trött jag är slinker det även ner en Celsius ibland. 16:30 checkar jag ut och hoppar på tåget som tar 30 min. till gymmet och möter upp min sambo. Sitter i soffan och pratar om dagen och laddar upp inför passet och sedan tränar vi mellan ca 17:30 – 18:30/19:00. Jag dricker alltid aminosyror innan och efter varje träningspass så efter ett gympass dricker jag dom på vägen hem i tåget. Vi är hemma ca 19:30 om vi inte handlar på vägen och gör middag, sedan duschar vi, packar inför nästa dag och slöar i soffan till ca 21:00 då det är dags att äta kvällsmål, borsta tänderna och hoppa i sängen för att ladda batterierna inför nästa dag.

Samma sak i stort sett varje dag och under helgen då vi passar på att ta det lugnt, jag tränar kondition varje morgon 1 h antingen promenad eller i gymmet. Sedan tar jag en dags vila från gymmet under helgen och bara pysslar på hemma med städning och tvättning eller så ligger vi i soffan hela dagen.

Vad händer med formen då? Vågen droppar lite i taget, det har varit svajigt p.g.a stress men är totalt nere på -8,5 kg sedan starten, formen tar sig vecka för vecka och på lördag är det dags för ny veckouppdatering till coachen.Det är lite drygt 13 veckor kvar nu innan tävling och nerverna börjar göra sig påminda :O Poseringen har varit katastrof så detta har vi tränat lite på och snart är det dags för Teamträff med mera poseringsträning! Det ska bli så kul att få träffa andra BF tejejer från teamet och nöta på den där jäkla poseringen som är så viktig!

kommentarer, 209 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)