Stress och motivation –

9 augusti, 2016
9 augusti, 2016

13956768_10210076603533210_1422981624_n

Hej på er!

Livet rusar på i 140 km/h och som vanligt händer det mycket och ingenting. På jobbet har jag i stort sett arbetat 300% på en heltidstjänst under semesterperioder och annat vilket har resulterat i att jag inte hunnit äta som jag ska, inte kunnat sova så bra som jag borde och mina axlar har varit så stela att jag haft domningar i fingrarna! Det är inte alls hälsosamt att ha så mycket stress i sin vardag, speciellt inte då den tar över dina dagar på så sätt att du är trött konstant. Nu när mina kollegor äntligen börjar komma tillbaka kom all stress ut i form av gråt, en hel dag var jag fruktansvärt trött och grät för allt och ingenting. Det räckte faktiskt med att jag glömde min penna på kontoret när jag hade gått till klassrummet 10 meter bort för att jag skulle börja gråta!

Jag kan erkänna att min motivation har varit riktigt i botten, jag har fått tvinga mig upp till promenader kl.05:00 varje morgon och släpa mig till gymmet varje dag men trots det har vågen stått på plus. Bara det är ett resultat av vad stress gör med kroppen, den tar ut sin rätt på vågen, på axlar och på energinivån. Min kära pojkvän, sambo och stöttepelare har varit hemma i norr under två veckor vilket också har påverkat mig negativt då han gör mig så trygg och lugn.

Men nu är denna stress förhoppningsvis över och jag kan lägga min fokus på min träning, min kost och mig själv. Nu är det fullt fokus framåt och det är inte allt för länge kvar till november och Luciapokalen, datumet är nerskrivet i kalendern och målet är i sikte! Det gäller att komma ihåg att ingenting är för alltid, allting löser sig och att i slutändan blir allt bra, det gäller att vara lite envis ibland 😉

kommentarer, 117 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)