Helger och frestelser

27 juni, 2016
27 juni, 2016

13515267_10209703253479692_1971166787_n

Hej på er! Hoppas att ni haft en bra midsommarhelg :)

Det är så obeskrivligt skönt att slippa jobba varje helg och istället få ta tillvara på ledigheten tillsammans med David, att slippa sitta på jobbet i 9,5 timmar och göra ingenting och istället få spendera den tiden med de man älskar. Så skönt!

Fyra veckor har nu gått på dieten och totalt har jag tappat 3,8 kg vilket känns riktigt bra! Kroppen svarar bra på kosten och träningen och det känns inte som att jag går på diet, jag har mycket energi och ork till varje pass och är inte sådär hungrig. Det är en riktigt bra känsla i kroppen just nu och att vågen visar på minus är riktigt gött! Kosten fungerar jättebra, äggvitan till mellanmålet är kanske inte supergott men det går alltid ner utan problem. Förutom på helgerna, speciellt den här helgen har det varit extra jobbigt! Då David ätit västerbottenspaj med lax och sill och druckit massa gott med godis och chips har jag suttit där med min äggvita och min tunga underläpp och dreglat. Just då ville jag bara skita i att äta någonting över huvud taget! Men jag vet ju att det är inte värt det i slutändan så jag åt mina ägg och var nöjd. För oavsett hur sugen man är på något just i stunden så är det aldrig sådär gott som man tror att det ska vara och man ångrar sig alltid så jäkla mycket efteråt så det är lika bra att äta sina tråkiga ägg istället för den där pajen eller chokladen eller vad det nu kan vara!

Dom på jobbet säger att jag har ett sjukt pannben som håller min kost och min träning varje dag så jag måste ju leva upp till det också! 😉 det ska bli kul att se hur kroppen formas allt eftersom, det börjar synas lite mer varje vecka vilket är otroligt kul och en bra motivationshöjare

kommentarer, 82 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)