När motivationen tryter

17 juni, 2016
17 juni, 2016

 

13472349_10209621136866828_1404977626_n

Hej på er!

Imorgon har det gått 3 veckor sedan dieten startade och det har flutit på riktigt bra hittills, jag har hela tiden skött både kost och träning till punkt och pricka enligt schemat från bästa coach Jenny.  Men den här veckan har varit extra tung.. Motivationen har liksom runnit ur mig lite, kroppen känns seg och trött och jag känner mig sådär fluffig och otränad. Igår var en sån dag då jag bara ville ligga hemma och sova hela dagen och jag hade ständig huvudvärk  Jag påverkas otroligt mycket av vädret och igår var det riktigt grått, regnigt och trist, väl på gymmet hade jag ingen energi och efter varje reps tänkte jag ”måste jag göra en till?” Det var riktigt jobbigt och jag fick ta till min bästa kompis för lite motivation att fortsätta träna genom passet, självklart körde jag genom allting vilket jag alltid gör oavsett om jag vill det eller inte. Men det är så himla tråkigt när man känner så! Jag brukar annars alltid vara taggad på gymmet och kunna pressa mig själv vid varje pass och verkligen köra slut på mig själv för att jag tycker att det är kul. Men just igår kändes allt tungt och jag började jämföra mig själv med alla andra tjejer och killar och kände mig som ett stort skämt, för det är ju rätt löjligt att det står ”bodyfitness” på min tröja när jag ser ut som en köttbulle! En fluffig formbild (med dålig poseringsteknik) från förra veckan då jag var sååå nöjd över mina -1,8 kg på vågen, den känslan och den motivationen man får av att se resultat ville jag ha igår!

Men jag har insett att alla dagar inte kan vara perfekta, för jag tror att oavsett vilken sida man visar på sociala medier så tycker inte alla atleter att gymmet är superkul varje dag och att energin ligger på 100% hela tiden. Vissa dagar får man helt enkelt bara bita ihop och göra det som ska göras medan man andra dagar skuttar till gymmet och tycker att det är skitkul! Jag vet ju att det faktiskt händer någonting på vågen och i spegeln och jag vet ju också att man inte kan vakna nästa morgon 10 kg lättare, så tålamod och åter tålamod är det som gäller! Men hur lätt är det alla dagar att ha det där tålamodet? När jag inte har det är jag oerhört glad att jag har min finaste vän och inspiration och min kära pojkvän som stöd och som peppar mig varje dag! <3

Nej nu siktar jag mot målet, scenen, och min bästa form någonsin!

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)