Dietupdate

5 juni, 2016
5 juni, 2016

13390984_10209522900730986_1407784382_n

God morgon!

Nu är jag äntligen ledig varje helg då sommarjobbet precis startat och håller på hela september ut vilket är otroligt skönt att få kunna koppla av hemma i tv-soffan vilket inte hänt särskilt ofta på senare tid! Min bättre hälft är i Visby med jobbet och har det gött så jag får vara ensam hemma och ta det lugnt, planen var att jag skulle ligga ute och sola hela helgen men tyvärr så blåser det så kallt här ute! :/

Nu har dieten iallafall äntligen kickat igång och det har nu gått en vecka, jag startade den 1a juni men smygstartade redan den 30e maj då måndagar är en bra dag att starta något nytt. Så jag tog helgen på mig att handla allt som krävs till det nya kostschemat och planerade matlådor och lite sånt. Innan låg jag på 2400kcal per dag och tränade 6 pass i veckan med 1 morgonpromenad i veckan och jag hade mycket energi, det var mycket mat och tung träning. Detta var såklart väldigt skönt att ha mycket energi till alla träningspass och man kunde köra rätt tungt på gymmet, men det är också väldigt skönt att ligga på ett lägre intag och mindre kolhydrater och se resultat i spegeln och på vågen! Det är nog det jag längtat efter under hela det här halvåret, att få starta igång dieten efter min byggperiod 😛  Det är ju såklart kul att bli starkare i gymmet och bygga på sig lite muskler men det roligaste är att definiera fram dom och bli mindre!

Just nu ligger jag på ca 1900kcal per dag med 5 morgonpromenader och 6 träningspass i veckan och det går riktigt bra! Det känns som en lagom nivå då jag fortfarande har energi till alla träningspass och till jobbet och vågen stod på -1kg efter den första veckan vilket var jättekul! Det var skönt att se att kroppen svarar bra på upplägget och att det faktiskt händer någonting och att vågen inte står stilla 🙂 Då jag bodde hemma i umeå gick jag alltid morgonpromenader varje morgon på minst en timme vilket var otroligt skönt, speciellt då det är sådär lagom varmt tidigt på morgonen så man kan gå i linne och shorts!

Nu ska jag snart värma lite lunch och städa lite här innan jag drar mig till gymmet för ett pass bröst, axlar och mage!

Ha en fin söndag alla ni! :*

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)