Motivation under semestertider och nytt upplägg

11 juli, 2016
11 juli, 2016

13625151_10209820301485819_502787960_n

Hej på er!

Hela förra veckan var jag hemma i norrland igen med familjen och tog det väldigt lugnt, solade, myste med systrarna och lilla vovven och kissarna. Välbehövligt och väldigt skönt att inte ha några måsten och bara ta dagen som den kommer! Tyvärr blev inte min resa som planerat, jag hade fixat ett gymkort under hela veckan men då jag såklart gick och blev förkyld direkt så kunde jag bara träna där i några dagar… Resten av veckan låg jag med halsont och feber och mådde skit, så träningen blev lidande och då jag haft jätteont i halsen har det varit svårt att bara prata, inte minst att äta! Det är inte alltid så lätt att hålla sina rutiner då man är ledig, min familj har ätit på andra tider än jag vilket innebär att jag kollar på när dom äter massa god mat. Jag fyllde år dagen efter jag kommit hem så det fanns en massa tårta, glass och kakor hemma vilket inte gör min tonfisk så mycket godare haha men jag klarade av att stå emot sötsuget när det infann sig och åt mina matlådor tack vare att jag hade min 6packbag borta på fest och även på bröllopet. Tråkigt kan många tycka, men resultatet? -1,5 kg på vågen efter 10 dagar på semester, SÅ VÄRT DET!

Men nu är jag äntligen på hemmaplan i Stockholm och tillbaka till rutinerna igen :) Förkylningen vill inte riktigt ge med sig, vaknade inatt och hade svårt att somna om. Är fortfarande snorig och risig i halsen men den börjar kännas bättre så jag kliver på det nya kost- och cardioschemat idag :) Så från och med idag trappar vi upp med cardion från 1h morgonpromenad 5 dgr/v till 1h morgonpromenad varje dag och lite lägre kaloriintag på ca 1600kcal istället för ca 1900 så det ska bli kul att se hur kroppen svarar på det! Nu är det bara ca 4 månader kvar till tävling!! Helt galet vad fort tiden går, tyckte det nyss var ett helt år kvar :p Dags att börja öva på posering och att gå i mina höga klackar, för snart är det dags!

 

kommentarer, 93 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)