Dietplaner

5 mars, 2016
5 mars, 2016

Hej på er! Helg igen och jag dras fortfarande med en envis förkylning, har inte jobbat något på hela veckan och inte kunnat träna mer än ett pass på gymmet. Börjar få rätt fet ångest över att jag bara ligger i soffan och inte rör på mig. Det är rätt roligt hur jag som annars är rätt rastlös och har svårt att sitta stilla kan ligga helt död i soffan ena stunden för att sedan storstäda hela lägenheten till att somna i soffan igen. Och sådär håller det på fram och tillbaka, och det har varit så en hel vecka nu och det går faan inte över! Vet inte hur mycket ingefära jag ätit och hur måna ipren jag knaprat, lyckades vara med på ett seminarium hela förmiddagen och sedan gym och jobb till 23 (tacka gudarna för nässpray och ipren) men efter det var jag död.. Får hålla tummarna att jag kan komma första dagen på praktiken på måndag!

Som ni vet så har jag haft en del coachstrul, men nu har det ÄNTLIGEN löst sig och jag har hittat en tjej som är otroligt duktig i det hon gör och hon kommer hjälpa mig med allt som behövs fram till scenen, för nu är det inte länge kvar! Planen är att jag ska köra på ett kostschema nu 1:a april och ta bort lite mer allt eftersom, på så sätt blir dieten mindre stressig och jag mår förhoppningsvis så bra som möjligt under hela tiden. Att börja lite lätt och skala av allt mer tror jag är en mycket bättre plan än att starta sent och köra stenhårt direkt, för det är trots allt kroppen som man stressar och man måste försöka ta hand om den så gott man kan! Och helt ärligt så är jag riktigt less på att vara så här stor så det ska bli riktigt skönt att köra igång med dieten! Nu ska skorna slipas ner lite och bikinin kommer i juni, sen återstår bara att slipa fram formen och sedan allt det roliga fixet fram till dagen D! Såå himla spännande!

Update kommer senare med den nya kost- och träningsplanen! 🙂

 

12804229_10208738411679250_1268211885_n

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)