Prottepannkakor en söndag

9 februari, 2016
9 februari, 2016

Hej på er!

I helgen har jag varit gräsänka då sambon drog iväg till sin kompis i Linköping, själv jobbade jag lördagen och dolade på lite hemma med städning och sånt där som måste fixas :) Men så kom han hem igår och jag hade lovat honom att inte prova pannkakorna innan han kommit hem så jag fick hålla min fingrar i styr! Så igår när han kom hem med bussen så hade jag fixat pannkakor med massa färsk frukt och bär och grädde och dom var riktigt goda! 😀 Body-Science-ProteinPancakes-960px

Jag blandade 2,5 dl vatten med 1,5 skopa pannkakspulver och vispade, lät smeten stå och tjocka lite och sen stekte jag dom precis som vanliga pannkakor, Dom är lite ”hårdare” i konsistensen men de ser ut som helt vanliga pannkakor, och smakar inte alls sådär konstigt som många proteinpannkakor gör. Dom var lite tjockare och så har dom en liten smak av vanilj vilket nog också tar bort den där bismaken man lätt kan få av varmt protein. Om man vill kan man alltid lägga i lite extra vaniljpulver/vaniljsocker för att få mer vanlijsmak eller he i lite bakpulver som jag gjorde för att få lite mer american pancakes. Helt klart en ny favorit! Blir nog att införa pannkakssöndagar här hemma nu 😉

Nu är frukosten i magen och jag ska börja dra mig mot gymmet för ett pass bröst och axlar och sen jobb 14:30 – 22.45 :) Ha en fin dag alla ni!

kommentarer, 134 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)