Recension på BCAA- XX Sura colanappar

4 februari, 2016
4 februari, 2016

12637124_10208521733622434_1801463194_o

Hej på er!

Här ligger jag i soffan och sippar på mitt nya BCAA som precis kom hem med posten. Som ett barn på julafton hoppade jag upp ur soffan, drog på mig lite vettiga kläder och sprang till tjorran och hämtade ut det, väl hemma var jag snabb med att slita upp kartongen haha lika kul varje gång! 😀  Vi brukar göra en stor beställning en gång varje månad från MMsports med både protein, casein och BCAA och i de vanliga trygga smakerna, men den här gången tog vi ut svängarna och provade lite nya saker! Med i paketet idag hade vi även nyheterna från BCA-XX med smak av sura colanappar och hallonlakrits men även deras proteinpannkaksmix 🙂 Blev tvungen att blanda ihop en shake med colanappar och den var verkligen som godis! Den smakar helt klart colanappar och är väldigt söt, tror att den här kommer vara favoriten under dieten att sippa på när sötsuget slår in 🙂 Jag var lite skeptisk till om den verkligen skulle vara så god som den låter, hade en tidigare från samma märke med äpple och den var riktigt äcklig haha så var lite rädd att den skulle smaka lite liknande men den får faktiskt en stor tumme upp! 🙂 Ni hittar den HÄR!

Ikväll är det jobb 17-22:30 på House of Shapes i hornstull, kom gärna förbi och säg hej och provträna i gymmet eller kör ett pass House, Hiphop, Jazzfunk eller något annat roligt! 🙂

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)