När skyhöga poseringsskor väcker insikter

30 december, 2015
30 december, 2015

Hej på er! :)

Nu under julen har kosten verkligen inte varit vad den borde, julgodis, bullar, läsk och all denna mat! Man känner sig helt vätskig och tjock haha men det är ju som sagt bara jul en gång per år och om några månader kör dieten igång :)  Hur som helst så har jag har i dag fått hem min nya duffelbag från Better Bodies och ÄLSKAR den redan nu, packade den med morgondagens träningsgrejer typ sekunden efter att jag öppnat den ur påsen ivrig som det barn man är! 😉 Nu står den redo i hallen och väntar på mig, för imorgon följer jag med David till Sats och köttar axlar & mage :)

12463922_10208278232615061_660747824_n

 

12435543_10208278234655112_1087435583_n

Sen fick jag också hem ett annat litet paket, nämligen mina poseringsskor jag beställde av en tjej från facebook, fick dom för 500 + frakt och dom är heeelt galet fina och satt helt perfekt! 😀 Dom här skorna är 11,45 cm höga och nog de högsta klackarna jag någonsin haft, men tog såklart på mig dom ikväll och gick runt lite i vardagsrummet och poserade lite för mig själv. Det är under de stunderna som man verkligen inser vilket jäkla jobb man måste lägga ner för att få den där drömformen och vilket slit man måste göra i köket för att sköta kosten så bra som alla duktiga atleter faktiskt gör! När jag står där halvnaken i mitt vardagsrum, i mina skyhöga klackar och är allmänt blek och fet inser jag det, att jag har så jäkla mycket kvar och att den här resan verkligen inte är för vem som helst!  Att varje dag, oavsett om man är så himla sugen eller inte, gå till gymmet och göra det man ska göra. Att varje dag, oavsett dag, högtid, födelsedag o.s.v. äta sina matlådor även fast man mycket hellre hade smakat av den där tårtan eller ätit lite godis en lördagkväll framför filmen när killen moffar chips. Det ÄR inte lätt och det är en lång väg! Jag kan inte se mig själv där på scenen i den där formen, det är för overkligt ännu då jag vet att jag har rätt långt kvar innan jag har någon chans mot alla veteraner inom fitnessvärlden. Men med lite mer slit i gymmet, jobb i köket och en jäkla massa vilja kanske jag kan stå där och känna mig nöjd med formen och vara så jäkla glad!

Nu ska jag svepa mitt kasein och hoppa i sängen och drömma mig bort :) hoppas att alla får en fin nyår och ett gott nytt 2016!

kommentarer, 250 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)