Uppdatering på Kreatinstart

23 november, 2015
23 november, 2015

tumblr_niqxieMFni1tdgyr4o1_500

Hej på er!

Måndag idag och jag försov mig rätt fint! Jobbade i helgen och då  kliver jag upp lite senare än på vardagarna, glömde såklart att ställa om klockan rätt!  Vaknade 06:15 av att Davids alarm ringde och jag tänkte ”varför ringer hans klocka före min? Min står ju på 05:30?” Flög upp ur sängen, på med kläder och bokstavligt kutade till bussen! Som tur var hade jag packat allt igårkväll så det var i stort sett bara att ta väskan och gå. Missade såklart bussen och fick vänta på nästa, men väl framme i fittja så missade jag bussen därifrån så jag fick gå supersnabbt ut till gymmet. Var inne och larmade av 06:50, helt svettig och ser ut som något katten släpat in då jag inte hade många sekunder till sminkning o.s.v. haha kaos!! Men jag hann iallafall öppna i tid och plocka i ordning allting innan dörrarna slogs upp :p Dagen kan ju förhoppningsvis bara bli bättre nu!

Idag jobbar jag 07:00- 14:30 och sedan är det barnpassning 17-20 och sen hem igen, det börjar kännas i kroppen att jag jobbat mycket den här veckan! Det har blivit ca 45 timmar totalt och det ska bli otroligt skönt att få vara ledig i två dagar nu imorgon och onsdag, jag ska sova ut länge och julpynta lite hemma och bara slappna av 🙂

Jaa… uppdatering på kreatinet var det va? Käkade första dagen i fredags så jag är nu inne på dag 4 och jag känner att jag har mer energi och mer ork i gymmet, men inte alls samma känsla som jag fick förra gången jag åt det. Då kunde jag köra på i gymmet i två timmar minst utan att bli trött, nu kände jag mig ivrig och körde ni stort sett bara supersets i 30 – 40 min typ utan vila. Det kan bero på att vikten då inte var samma som nu, då låg jag på ca 70kg och nu ca 75kg och är betydligt fluffigare! Men jag har kunnat köra på lite mer vikter och det känns i kroppen, jag ser lite ”biffigare” ut och det är roligare att träna när jag kan köra lite tyngre! De säger ju att man ska dricka minst 2 liter vatten varje dag och jag känner av att jag blir törstig om jag inte druckit tillräckligt under dagen, får huvudvärk och känner mig slö. Så jag har en stor shaker med vatten på receptionen varje dag som jag går och fyller på med jämna mellanrum, det är faktiskt inte äckligt att dricka heller! Ibland kan man känna att vatten liksom blir äckligt när man druckit mycket men det är riktigt gott hela tiden! Jo och så får man springa och kissa hela tiden med haha men det får man på köpet 😉 Det ska bli kul att se om jag får något resultat av det här nu efter en månad!

Ha en bra dag! :*

 

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)