Hela sverige bakar och kreatinstart

19 november, 2015
19 november, 2015

Hej bloggen!

Min andra vecka på nya jobbet i den här veckan och det går superbra! Man får snacka träning hela dagarna och träffa massa härliga människor, ja jag vet att jag tjatar om det men jag har nog aldrig trivts så bra på ett jobb innan! 😀 Varje dag hinner jag peppa till gymmet och bara byta om direkt efter jag checkat ut från receptionen, jag kan välja vilken musik jag ska ha under passet och det gör träningen så jäkla mycket roligare! Nu har jag börjar jobba varje helg vilket innebär att jag är ledig två dagar under veckan och det är rätt skönt, man har en massa tid till sånt som man inte annars har tid att göra på veckorna såsom städning och tvättning och sånt! Så i veckan har jag storstädat hela lägenheten och fixat en massa hemma, har kunnat träna precis när jag vill under dagen och bara glidit runt 🙂

Fick hem en beställning från MMsports ikväll med lite whey och casein, passade också på att klicka hem lite kreatin som jag tänkte köra nu under bulken. Sist jag körde på det fick jag en sjuk energi och på gymmet kunde jag köra i flera timmar utan att bli less och jag kunde inte somna på kvällarna haha så jag får se hur det blir den här gången 🙂 Det är inte samma märke nu som sist utan den här gången kör jag på den på bilden nedan, det är Bodyscience 3-pH i tablettform och det ska bli himla spännande att se hur den funkar! David har den också men varje gång han ska börja äta den så har han blivit sjuk så har inte riktigt kunnat köra igång stackaren :p haha någon som testat den och kan ge något omdöme?

Body-Science-3-PH-CM_Caps-960px

Ikväll tänker jag inte röra mig en meter! Då vi på veckorna ska torka av maskiner och solarium och städa i receptionen och hålla undan i gymmet så delar vi vanligtvis upp det på hela veckan, men då mina kära kollegor inte gjort något under de dagar jag varit ledig har jag på mig idag och imorgon så har fått torka alla konditionsmaskiner och maskiner ute i gymmet och städat i receptionen.. Rätt trött och less var jag när jag klev av passet och var inte alls peppad på att träna, tänkte faktiskt skita i gymmet idag och bara åka hem och sova. Men jag fick ta mig i kragen och körde på ett rätt bra benpass ändå! Passet såg ut lite såhär:

Benspark (framsida lår) 8 reps x 4

Raka marklyft 8 x 4

Sittande vadpress 10 x 4

Utfall med vikter 8 x 3

Hiiptrusters 8 x 4

Utfall i smith 8 x 3

Insida lår- press 8 x 3

Det var inte jättemånga övningar men körde på med vikterna och var riktigt slut när jag gick ut till bussen, mina ben skakde och var nära på att vika sig när jag fick stå i busskuren och vänta haha men skönt är det när man kan ta ut sig så pass! Åkte hem och käkade och hann precis somna i soffan när David kom hem, så har vi myst lite i soffan och väntar på att hela sverige bakar – junior ska ha sin premiär! Ska bli så kul att se på alla duktiga småknoddar baka massa fina kakor 🙂 Ha en fin kväll alla ni!

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)