Lyckliga gatan

12 november, 2015
12 november, 2015

Hej bloggen!

Just nu är jag så otroligt lycklig! Jag har som jag tidigare berättat fått ett nytt jobb på ett gym här i stockholm som heter Fitnessworld, jag trivs så sjukt bra här med alla trevliga människor. Jag känner verkligen att jag hittat rätt yrke! Varje dag får jag träffa massa nya människor och jag får hjälpa dom att komma igång med sin träning och ge dom lite hjälp i gymmet, längtar tills jag får gå PT- och kostrådgivarutbildningen så jag kan jobba mer ute i gymmet och även göra kost- och träningsupplägg 😀 Det är också väldigt skönt att jag kan stanna kvar här och träna direkt efter jobbet, och så kan jag själv välja musik innan passet och på så sätt peppa igång riktigt! Har haft sån sjuk motivation den här veckan, har kört tyngre än jag brukar och det är så himla kul! 😀 Alla pusselbitar börjar äntligen falla på plats nu och jag kunde inte varit gladare!

… och så en update på bulken: Den går bra! Ligger på stadiga 75 kilo (+3kg) efter snart 1 månad av överskott, rätt fluffig och mjuk men känner mig också mycket starkare i gymmet så det är ju det positiva! Har fått höra i stort sett varje dag nu den här veckan att jag ser stark ut och att jag kör tungt, kanske därför min motivation blivit ännu högre? haha :p Förresten har ni smakat Noccos nya smak julmust? Fick in den till gymmet här igår så det första jag gjorde i morse var att knäppa en, smakar väl inte exakt som julmust men var riktigt god! :) har ni inte testat, gör det!

nocco-julmust

kommentarer, 92 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)