När är rätt tid att satsa?

12 september, 2015
12 september, 2015

11994389_10207627250060904_182588313_n

11997503_10207627250020903_1926124955_n

Hej på er! Lite formuppdatering efter fjärde veckan på nya schemat! Jag börjar kunna se lite mer former och vikten går stadigt neråt, känns super att kroppen svarar så bra på kosten och träningen! Fått en massa positiv pepp från coachen och när jag når mitt mål på 70 kg får jag unna mig en cheat day! 😀 Har redan planerat in en hotellfrulle och lösviktsgodis till den dagen, fyfan (ursäkta språket) vad det ska bli underbart!

 

När är det rätt tid att satsa på fitnesskdebuten? Hur vet jag om jag klarar det? Hur länge måste jag dieta? Hur många kilo ska jag gå ner? Detta är bara några av frågorna jag ställde mig själv innan jag bestämde mig, jag tog kontakt med en coach och sedan hoppade jag!

De säger att man inte ska satsa förrän man känner att man är stabil i livet, alltså att man har ett jobb man trivs på. har ett fast boende och nära/kära omkring sig för då har man störst chans att lyckas. Jag gör tvärt om! Jag har flyttat 60 mil ner till stockholm och hamnade i en sits där jag blev utan arbete och därmed också boende, gav bort i stort sett alla mina möbler och packade in mitt pick och pack hos David som jag precis börjat träffa och började leta jobb som en galning. Ingen inkomst, bodde hos en kille jag knappt kände och i en ny stad där jag inte känner någon sedan tidigare, en rätt dålig grund att börja tävlingssatsa på om man ser det från det perspektivet. Men jag sket fullständigt i det och körde på, nu idag är jag ca 10 kg lättare och upp över öronen kär i den finaste killen i världen och nu letar vi lägenhet tillsammans. 😀 Mina planer på att fortsätta plugga på Stockholms universitet är i full gång och förhoppningsvis får jag hoppa på min sista termin här nere och få min examen och innan året är slut hoppas jag att jag kommer stå på scenen! Så länge man har viljan så klarar man allt, alla har olika utgångspunkter och startar från olika stadier i livet men den som lyckas är den som har bestämt sig för det!. Den här veckan fick jag ett nytt jobb med 6,5 h per dag med start i måndags vilket gjorde mig helt överlycklig, men efter en vecka så visade det sig att de inte behövde personal längre så här står jag igen, jag har stött på så många motgångar att jag inte längre känner mig ledsen utan blir mer motiverad att hitta andra lösningar. Den här dieten har inte varit lätt och jag har stött på så många gropar som jag behövt hoppa över för att inte ramla ner, som jag skrivit tidigare har jag inte haft en lätt uppväxt vilket ibland kommer tillbaka och min familj påverkar mig väldigt lätt. Hittills har jag haft två veckor då jag verkligen fick backa länge för att kunna ta den sats jag behövde för att kunna göra det där långa hoppet, och jag klarade det med hjälp från coachen och min fina pojkvän. Slutsatsen med den här texten är att oavsett vad du har för drömmar, satsa! Du kanske inte har de allra bästa förutsättningarna men varför ska det hindra dig från att försöka? Jag tror aldrig att det finns perfekta tillfällen att satsa på sina drömmar, jag tror på att kämpa varje dag och kliva upp varje morgon med den där viljan att klara det. Så ge inte upp och kämpa varje dag tills du slår händerna i kaklet!

Puss på er! :*

kommentarer, 125 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)