Formcheck

28 augusti, 2015
28 augusti, 2015

God morgon! Igår var det en låg dag vilket innebär att jag inte äter några kolhydrater alls under den dagen, jag har två sådana dagar under veckan och de dagarna är verkligen ingen dans på rosor! Jag känner mig trött och orkeslös. humörsväningningarna ska vi inte ens prata om haha men David kan nog intyga att dom finns där 😉 Igår kände jag mig så nere och då är det lätt att man känner sig tjock, att ingenting händer och att man vill ge upp allting, jag kände att jag egentligen bara borde lägga ner allt när jag stod på gymmet och såg mig själv i spegeln. Vissa dagar är tyngre helt enkelt och det är svårt att hitta tillbaka till de positiva tankarna när de negativa börjat snurra, och jag är tyvärr lite så att jag lätt trycker ner mig själv så fort jag har en sån dag. Det är lätt att säga att man ska tycka om sig själv oavsett för man gör alltid så gott man kan, och jag säger det till andra jämt för jag tycker verkligen att man ska stå upp för sig själv! Men igår började tankarna snurra och jag har nog aldrig känt mig så tjock som jag gjorde då, sötsuget var helt enormt och jag var jättenära på att gå ner på kiosken och köpa lite lösvikt för att stilla suget. Men precis i rätt stund skrev min coach och kollade läget, då kom peppen tillbaka och jag skickade lite formbilder. Fick svaret ”nä nu jäklar!!” och jag skuttade typ runt i lägenheten helt lycklig över att han såg skillnad och gav mig beröm för mitt arbete, dessa dagar är man extra glad att man har någon som backar upp en när det känns tungt.

11913200_10207504032580544_1417687513_n

Idag är det äntligen fredag! Idag är det rygg och rumpa på schemat och tyvärr får jag träna själv, och då det bara är jag här som kör diet så får jag turen att kolla på medan david äter sitt godis och dricker vin 🙁 Men tur att det bara är en dag i veckan jag behöver plågas haha vill man vara fin får man lida pin!

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)