Low thursday

27 augusti, 2015
27 augusti, 2015

11880139_10207450566003913_718131057_n (1)

Hej på er! Torsdag idag och uppe med tuppen för frulle och arbetsintervju, dock hade han skrivit fel adress och tid så det blev tyvärr ingen intervju idag. Lite surt då jag inte hann gå min morgonpromenad i morse och så åkte jag in till stan helt i onödan, och att jag ligger på lågt intag idag utan kolhydrater gör inte saken bättre! haha vet inte hur många olika svordommar som åkte runt i huvudet påvägen hem :p Men nu är jag iallafall hemma och har lite sysslor att göra innan jag möter upp David på gymmet och köttar axlar och triceps

Igår stod det rygg och biceps på schemat och jag börjar få allt bättre kontakt i latsen efter varje pass, riktigt skönt att få jobba lite mer på tekniken och få till dom så det bränner där det ska! Mina pass brukar vara rätt långa och dra ut på tiden så jag brukar åka till gymmet lite tidigare än David så att vi blir klara ungefär samtidigt, men nu har det varit så få övningar så jag har blivit klar långt innan han. Men då har jag kört lite annat och lekt lite i crossfitställningen haha, igår körde jag lite t-row med honom för att fördriva tiden lite. Måste ju jobba på den där bredden 😉

Passet igår såg ut såhär:

10×15 chins

Pulldowns v-handtag 5 x 15

Pulldowns framför 5 x 15

Pulldowns bakom nacken 5 x 10

Sittande bicepscurl 5 x 15

Snart är det äntligen helg! Det börjar bli lite mörkare ute nu på kvällarna och det är så himla mysigt att krypa ihop i soffan med te och tända ljus till en bra film! I helgen är det precis vad jag har tänkt göra, inte mycket annat planerat och det klagar jag väl inte jättemycket på 😉

kommentarer, 58 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)