Otroligt god och nyttig chokladmousse!

12 augusti, 2015
12 augusti, 2015

Vi alla har väl våra olika sätt att njuta av vår mat på. Jag tror att gemene man gillar att äta från tallrik, men jag älskar att äta ur matlåda. Med sked! Hej 3 år gammal. Sitter här med kvällens sista mål. Kyckling, wok och lite choped up grönsaker.

(skulle varit en bild här på min roliga mat men bloggen krånglar så får inte upp några bilder 🙁 Bjuder på en bild på mig och saknade Sandra istället!)

Photo 2015-01-22 12 44 52

Har varit på bio ikväll (igen) och såg Pixels. I och med det blev det biokvarg som jag åt på plats! Utöver det hade jag gjort chokladmousse till mig och grabbarna! Min nya addiction.. Testa gärna receptet nedan! Dröm. I. Mun.

Protein Chocolate Mousse
(4 portioner)

200 g äggvita
2 dl Vanilj Casein
1/2 dl Double Chocolate Whey
1,5 msk kakao
1,5 dl vatten
20 droppar Hermesetas Sötningsmedel (länk)

Energi: 498 Kcal Fett: 8 g Kolhydrat: 8,5 g Protein: 97 g

  • Vispa först äggvitan så det blir något fluffig, ca 30 sek.
  • Tillsätt Casein och vispa till en något tjock kletig smet
  • Tillsätt resterande ingredienser och vispa!
  • Det gör inget om den blir lite lös, för den kommer tjockna av caseinet!
  • Ställ gärna i kylen en stund innan det äts opp!

Nu ska jag kolla på Vänner och äta upp, sen blir det sängen! Imorgon ska jag spela Crossfit 06.30! WIIIE!

 

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!