Om mig

Hej! Välkommen till min blogg, vad roligt att du har hittat hit!

Jag heter Susanna Svedbergh och detta är min crossfitblogg. Här skriver jag om mina träningspass, tävlingar jag deltar på, delar med mig om vad jag äter då och då och slänger upp en och annan bild från min vardag.

Jag har tränat crossfit sen maj 2012 och efter en sommar med hårdträning på gymmet så var jag från hösten -12 helt fast i sporten och det är mitt största fokus när det kommer till träningen just nu – att utvecklas inom crossfit. I och med intresset för sporten har jag även sysslat en del med Tyngd- och Styrkelyft och deltagit under hittills två klubbtävlingar med min hemmaklubb Halmstad TSK. Boxen där jag tränar heter Crossfit Halmstad och ut över min träning där så jobbar jag även på Idrottscentrum i Halmstad som instruktör i CXWORX och ett egetkomponerat pass som heter Tone.

Jag har inte alltid sysslat med sport på det sätt jag gör idag. Jag har gått jazz/balett under 7 års tid, efter det testade jag på Steetdance och Hiphop och fastnade även för Disco under några år. Utöver det har jag gått i alla möjliga sporter; tennis, fotboll, judo, pingis, thaiboxning, volleyboll m.m. Då jag alltid varit en rejäl och i grunden ganska stark tjej så har jag genom dessa sporter aldrig riktigt fått använda min styrka på rätt sätt. Men när jag fick upp ögonen för crossfit var jag som sagt helt fast. Äntligen något som passade mig.

Hoppas du fortsätter följa mig och min resa tillsammans med MM Sports här på bloggen!