sista veckan innan laddning!

26 augusti, 2015
26 augusti, 2015

Veckan har dragit igång och jag är superpepp! I helgen blir det CX-kvartal och så ska jag förmodligen testa hot-yoga för första gången. Sen är det bara en vecka kvar till min Les Mills -audition i Stockholm! Längtar tills en mysig helg med Sandra, hela tre dagar ska vi härja omkring ihop!

Snapchat--334797109971696629

snapchattttt: ssvedbergh

Igår började jag dagen med spinning och löpintervaller på bandet. Sen vid lunch kom Therese ner för lite kvalitetstid och träning såklart. Sjukt vad fort tiden går och man inte hinner ses, men igår körde vi minst 4 träffar i en – lunch, mellis, tjöt och träning! Hade en så himla bra dag.

IMG_6390

Även om jag är stor (hehe) jämfört med Therese känner jag mig sjukt liten på denna bilden.
Thats what diet does to you..

IMG_6393

Såklart lite biceps!

På eftermiddagen körde jag mitt cardioupplägg med rodd och svingar sen höll jag CX och Get-fit. Var inte hemma för middag förrän 21 på kvällen men ÅH så gott det var med kyckling följt av kvällskvarg då.

Idag ska jag köra ett pass från mitt schema och det är ett av de goare tycker jag. Först tunga böj, sen lite mark följt av massa rygg! Passet ser ut såhär:

Heavy Squats, Volume Deadlift and Misc Back

Knäböj 2 x 2
Raka Marklyft 3 x 5
Hantelrodd 2 x 12
Latsdrag 5 x 10
Rodd 5 x 10
AbWheel 5 x 10

Måste säga att trots diet har jag aldrig känt mig starkare i böjen och marken. Vikterna flyger upp! Hoppas på samma känsla idag! (ska upp på 85 kg)

Snapchat--4415247430708700628

Nu börjar verkligen dieten visa sina resultat. Känner mig lätt i kroppen och så fort jag får lite pump i musklerna sväller jag upp och blir definerad. Däremot är man väldigt seg på ett något oförklarligt sätt. Pigg men seg typ. Och som alltid är det magen (alltså absen) som hakar på detta racet sist så det är bara att hålla ut en vecka till. Från tisdag nästa vecka kommer jag påbörja en kolhydratsladdning för helgens prestation och jag tänkte vägleda er genom den när jag sätter igång.

Ha en fin dag!

 

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!