foodprep

11 augusti, 2015
11 augusti, 2015

Något som verkligen underlättar under diet är att göra matlådor. Det är delvis praktiskt: du slipper tänka på vad och hur mycket du ska äta. Det är bara att ta en låda och få i sig det! (beräkningarna är ju gjorde innan) och det är ekomoniskt! Nedan har jag tillagat 2 påsar á 900 g kycklingfilé vilket blir 9 portioner för min del (200 g/ måltid). På så sätt äter jag aldrig mer än jag ska, och maten räcker till det den är tänkt att räcka till!

20150811_190445

Såhär tillagar jag min kyckling på godast, lättast och absolut snabbaste sätt!

Tar fram en stor svart plåt, lägger bakplåtspapper på. Fördelar ut kycklingfiléerna (fortfarande frysta) över plåten, hos mig får precis två påsar kyckling plats!. Sen kryddar jag med olja, salt, peppar och idag blev det vitlök och paprika! Sen är det bara att slänga in i ugnen på 200 grader och vänta 40-50 min!

Vem har sagt att det tar tid att laga mat?? Tror förberedelserna tar max 3 minuter sen är ju tiden i ugnen bara dötid! Då man kan göra annat 😉 Sen delar jag filéerna i mindre bitar (kollar såklart så störta kycklingbiten är klar först) och fördelar i mina små kvargburkar! Ja, jag är fett knasig som har svårt att slänga platsförpackningar med lock, men seeeee så praktiskt det är! Så kan jag välja om jag vill ha wok eller bulgur till under kommande veckan!

20150811_191040

Igår gjorde jag förresten något helt sjukt, Något jag aldrig jag trodde jag skulle göra i hela mitt liv. Under dagen igår rodde jag totalt 1 mil på roddmaskinen. Alltså hur sjukt är inte det? 1 jävla mil? Jag som haft svårt med att ro 200 m!!! (vi snackar för längesen nu alltså 😉 ) Det blev 2 km x2 på morgonen och 2 km x3 på kvällen. Minns inte ens sista kilometern. Såhär så jag ut efter, haha!

1439229483279

Nu ska jag fixa wok till kvällens kyckling, sen har jag blivit bjuden på namnsdagskvarg hos min älskling! Japp, Har man namnsdag så har man!

Grattis Susanna, Tack så mycket!!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!