high days! / tävling

7 augusti, 2015
7 augusti, 2015

Fredaaaag! Veckans bästa dag, alla kategorier 🙂

Idag har det vart tävling på stan! Crossfit Halmstad skulle få visa upp sig på Lilla Torg under festivalen och jag ställde upp som deltagare. Med 5 tjejer och 5 killar på plats körde vi mixade lag och jag blev ihop-parad med grymma Jesper! Vi var verkligen ett starkt lag och det var en hård kamp mellan oss och Team Martin&Sara men de vann fair and square! En andra plats kan man inte annat än vara nöjd med!

föreföreefter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesper och jag innan och efter Wod 1 och 2!

Efter det vandrade jag omkring en stund på stan och kollade läget i alla bås. Det fanns otroligt mycket roliga kläder att shoppa! Hittade bland annat denna jackan… Kanske slår till imorgon.

rosa

SÅ söt jacka!

Utöver detta körde jag ett styrkepass på gymmet vilket även betyder en high-day i kost väg. Jag har ju förklarat hur en low day ser ut så tänkte jag gör detsamma för denna typ av dag. Denna dag fokuserar jag på lågintensiv fettförbränning (promenader) och styrka på gymmet! Rev av pass 2 på mitt nya schema vilket innebar tunga böj, volym mark och rygg. Precis som på low-days så fastar jag fram till 12!

High-carb DAY

Vaknar: Aminosyror
Efter 12.00: Kyckling och Wok
16:00: Ägg + Mandlar
Träning
Direkt efter träning: Kreatin + Proteinshake
Efter 20.00: Kyckling och Bulgur/Mathavre
Innan läggdags: Kvarg, äpple, hallon + 1 kopp te

Ungefär samma som innan, iaf när det kommer till tider, men lite andra livsmedel och på lite andra tider! Det är så jäkla gött att fylla upp kroppen med extra energi efter några dagar low.

Nu ska jag duscha, fixa mat och sen bara slappa resten av kvällen! Imorgon är det dag 3 på cityfestivalen, och även denna gång med Idrottscentrum! Om ni är i Halmstad så kika förbi Lilla Torg mellan 11-12! Kram

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!