torsdag!

6 augusti, 2015
6 augusti, 2015

Då var det torsdag, och det har varit både full rulle och lugnt idag. Började dagen men att tillsammans med mina kollegor på Idrottscentrum hålla låda på Lilla Torg här i Halmstad där vi skulle göra lite reklam för vårt gym! Vi höll på i en timma ungefär och hann med fyra vändor av vårt träningsmedley! Riktigt roligt, och alla var så duktiga! Nästa gång blir på lördag, och då hoppas vi på lite mer folk!

idrottsc

Eftermiddagen har däremot bestått av slapperi! Vi var och såg E-Type ute på Tylösand igår, och man var väl lite småtrött efter det samt att jag hade jättesvårt att sova imorse pga allt fix inför festivalframträdandet. Det var liksom lika bra att kliva upp vid 7 och sätta igång. Är däremot glad för det för jag kände mig inte alls stressad under förberedelserna eller showen. Skönt! Inte så vanligt att det är så när det gäller mig. Nu sitter jag och taggar inför dagens träning. Jag och vår nya instruktör Frida ska hålla Tone mellan 18-19 på IC sen ska jag träna själv. Tror det blir intervaller, kettlebell och rodd! Cardio, cardio, cardio…

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!