styrkedag!

5 augusti, 2015
5 augusti, 2015

Gårdagen flöt på som den skulle. Låg på stranden hela dagen med Mattias och Matilda, samt att Mattias pappa kom förbi. Reflkterade över en sak – matmässigt. Hur man nästan känner sig skyldig att alltid ”äta upp” det man packat med sig när man går på utflykt. Jag menar, vanligtsvis har jag med mig vattenmelon, kvarg, lunch, kanske ngt mer att äta. Av någon anledning är jag därför också mer hungrig på stranden för att det finns mer mat att äta som jag vet om. Igår hade jag med mig en lax/wok-låda och massa sallad och sen ägg till mellanmål. Och jag var inte hungrigare än så väl på plats! Konstigt hur man kan anpassa sig psykiskt på det sättet.. Vet inte om jag make myself clear men jag tycker det är konstigt att det är så iaf.

Eftersom vi cyklar ut till Tylösand så var ju dagens cardio redan given. Mätte precis ut att sträckan är 9.8 km och det blir ju dessutom det dubbla, så det blev nästan 2 mil på cykeln igår! Vi körde rekordfort hem dessutom så benen var helt möra när jag skulle till gymmet. Där gick vi igenom lite grejer inför cityfestivalen och sen körde vi ett lätt crossfit-upplägg som tog ungefär 15 min

For Time

250 m rodd, 10 wallballs, 5 powerclean, 10 wallballs
250 m rodd, 10 lat. burpees, 5 powerclean, 10 lat. burpees
250 m rodd, 10 t2b, 5 powerclean, 10 t2b
250 m rodd, 10 pushups, 5 powerclean, 10 pushups

Efter det drog vi till ica och köpte grill med hem till mig! Så det blev grill och mys hela kvällen. Har grillat alldeles för lite i sommar! Får ta ikapp lite nu när vädret är bättre.

Gud, nog om gårdagen! Haha, idag har jag min första styrkedag på dieten! Ska testa ett 5/3/1 volym-schema! Tror det kommer bli riktigt bra! Om ni vill komma igång med ett roligt styrkeschema så finns länk till mitt schema här:

531 for Top End Strength Spreadsheet

Nu ska jag fixa i ordning mig för den här dagen! Kram!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!