Low days

3 augusti, 2015
3 augusti, 2015

Yes, då var man igång. Som vanligt i början är motivationen på topp. Eller just as we speak så är jag jävligt låg men det är egentligen som det ska vara. Många undrar hur mitt kostupplägg ser ut under diet och jag tänkte gå igenom mina lowdays med er, en sån dag som var igår, som det är idag, och som det kommer bli imorgon!

ab

Ett mål med dieten denna gång är att få en mer definierad baksida (främst rygg ;D)!

Under low-days är fokus att bränna fett och därför köra fettförbrännande träning samt äta kolhydratsfattigt för att inte fylla på med all den energin jag lyckats göra av med under dagen. För det första så promenerar jag överallt under dessa perioder (visserligen annars med, men är extra noga nu!) så bara där har jag nu en bra basförbränning varje dag. Sen kör jag även periodisk fasta, vilket innebär att jag inte äter ngn mat innan 12:00 varje dag. Ibland blir det prick 12, ibland vid 13, och ibland så sent som halv 3. Det beror helt och hållet på dagens aktiviteter och hur bra jag planerat! Det är inte farligt att fasta längre, snarare bättre!

aöfjlsef

I rätt vinkel en bra dag… Då här även jag en platt mage! Haha 😉

Det första jag dricker när jag vaknar är aminosyror. Tanken är att jag ska fasta till kl 12, vilket jag gör men då fasta innebär att inte få i sig någon typ av energi och aminosyror innehåller energi så brister ju det redan där. Men det är en kompromiss. Om jag får mina aminosyror är det lättare att hålla sig till att fasta i övrigt till lunchen. Vaknar jag sent och ska äta lunch relativt snart brukar jag strunta i dem för att få full effekt av fastan.

Low-carb DAY

Vaknar: Aminosyror
Efter 12.00: Lax och Wok
16:00: Ägg
Träning
Direkt efter träning: Kreatin + Proteinshake
Efter 20.00: Kyckling och Wok
Innan läggdags: Kvarg, nötter, hallon + 1 kopp te

Jag sitter alltså just nu med endast lax, wok, ägg och en proteinshake i kroppen efter en heldag med jobb, sol, bad och dessutom Bodyattack! JA det ska bli VÄLDIGT gott att äta nu! Sen somna gott!

me 1

Det bästa med mina skins är att man får en helt perfekt underkropp! Så snabba låååår!

Såhär kommer jag alltså äta 4 dagar i veckan nu under dieten. Om du är intresserad av ett eget upplägg rekommenderar jag verkligen BodycompCoaching (länk) som är experter på detta område! Man kan alltid kompiera andras upplägg och delvis få resultat, men vill man verkligen nå sina mål och läger ner så mycket tid på träning som man gör ska man absolut se till att få experthjälp!

Har ni några frågor så ställ dem gärna i kommentarsfältet, så ska jag svara så gott jag kan! 

Nu är morgondagens matlådor klara och jag ska hoppa in i duschen. Blir lite mys framför TVn sen tippar jag på att jag däckar innan 22! Kram

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!